dissabte, 26 de novembre de 2016

Les llums de Nadal ja llueixen des d'ahir a la tarda a Tarragona

Tarragona ja ha donat inici a la campanya de Nadal 2016 - 2017 amb la tradicional encesa de llums que va tenir lloc ahir divendres dia 25 de novembre a la Rambla Nova amb una Festa conduida per Carles Carrasco i amb un repertori musical amb la banda Broad&Covers que va posar ambient en aquest primer acte de les Festes Nadalenques a la nostra ciutat.

També hi van participar a la Festa l'Agrupació Sardanista de Tarragona Dansa i l'Escola Municipal de Música de Tarragona i a part hi va haver una pantalla gegant on diferents treballadors de la nostra ciutat que fan possible les nostres festes i que moltes vegades no es veuen com són els bombers, la Guardia Urbana, netejadors... se'ls va fer un petit homenatge.

Amb aquest primer acte s'inaugura el Nadal a Tarragona, els carrers ja han quedat ben il·luminats amb les llums que han estat encesses i a partir d'ara ens espera un mes de desembre i principis de gener de l'any vinent carregat de més actes nadalencs.

Podeu veure la galeria d'imatges completa de la Festa de l'encesa de llums de Nadal que obre la campanya nadalenca a Tarragona al seguent link:

*Limk a la nostra pàgina de Facebook, la qual podeu donar "m'agrada" per veure més albums i videos de les Festes Tarragonines i per estar informats de tot respecte a les Festes.

A continuació podeu veure el video de la Festa de l'encesa de les llums de Nadal a Tarragona que es va celebrar a la Rambla Nova i que obre la campanya nadalenca a la nostra ciutat.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada