dijous, 24 de novembre de 2016

L'espectacle "Experiencies" amb Pep Bou arriba aquest diumenge al Teatre Tarragona

Aquest proper cap de setmana arriben els ultims espectacles de la 10a edició del Festival Internacional Teatre Màgic 2016 amb la màgia de Pep Bou al Teatre Tarragona aquest diumenge dia 27 de novembre, a partir de dos quarts de set de la tarda.
Serà l'encarregat de cloure la desena edició del Festival Internacional Teatre Màgic 2016 amb el seu espectacle amb el nom "Experiencies".

Pep Bou Experiències és el nou espectacle del reconegut artista mundial Pep Bou i el seu fascinant univers format per bombolles de sabó. L’espectacle, estructurat amb tocs antològics, és una impressionant mostra dels processos constants de recerca del creador/alquimista en el seu laboratori. Es tracta d’una síntesi inèdita d’un llenguatge audiovisual i teatral que ha fascinat públics de tots els continents.

Aquest espectacle proposa a l’espectador un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l’aigua i la música en directe.
Aquest espectacle és el producte de gairebé quatre dècades d’experimentació de coneixements teòrics i pràctics del món de la física; un coneixement fins ara inèdit de l’espai escènic i un talent excel·lent per al món de l’espectacle.
Un espectacle únic, creat per un artista singular que ha creat un llenguatge escènic inèdit.

El gran artista internacional Pep Bou serà l'encarregat de clausurar la desena edició del Festival Teatre Màgic de Tarragona amb el seu nou espectacle "Experiències" en què demostra una vegada més el seu mestratge amb impressionants efectes plens de màgia amb bombolles de sabó. A l'espectacle estarà acompanyat per un pianista que posarà la banda sonora a aquest espectacle tan especial.

Per a més info sobre el Festival teniu el web: www.teatremagic.es.
Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Teatre Tarragona una hora abans de l'espectacle o a traves de la web: https://www.tarracoticket.cat/Experiencies_Pep_Bou/reserva/1/876

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada