divendres, 16 de desembre de 2016

Actes de l'Associació de Veins de Mª Cristina i Voltants per aquestes Festes de Nadal

L'Associació de Veins de Mª Cristina i Voltants de Tarragona ha preparat un seguit d'actes i activitats per aquest mes de desembre, mes de les Festes de Nadal, on hi haurà contacontes, festa pels més petits, xerrades, sorteig d'una cistella de nadal...

A continuació podeu veure tots els actes amb els seus horaris que han organitzat des de l'Associació de Veins de Mª Cristina i Voltants:

DISSABTE 17 DESEMBRE
A LES 10:30h
Festa per als menuts del barri amb sorpreses molt especials. Al carrer hi haurà una bonica bùstia perquè, totes les nenes i nens puguin deixar la seva carta als Reis.

DIMARTS 20 DESEMBRE
A LES 19:00h
Xerrada a càrrec de Josep Martínez sota el títol "El do de la música" i a continuació hi haurà una audició de cant per membres de la Coral Augusta.

DIMECRES 21 DESEMBRE
A LES 19:00h
Sorteig de la Cistella de Nadal, gentilesa dels establiments del barri. Es farà a la Llibreria Travé, del carrer Lòpez Pelàez.

A LES 19:30h
En el local de l'Associació la Dra. Rosa Albadalejo, dietista i nutricionista, oferirà una xerrada amb el títol "Superaliments...Existeixen?".

DIMARTS 27 DESEMBRE
A LES 17:00h
Al local de l'Aula de Música Tradicional "El Tecler" Contacontes amb conte "La Clàudia i el seu cap de bombera", a càrrec de la seva autora Carme Romero.
A continuació l'Aula de Música farà un taller de nadales i tot seguit, una cercavila pels carrers del barri, amb música i cançons de Nadal, acompanyats pels Gegants del barri.

Com en anys anteriors, durant les festes, l'Associació té un pessebre exposat.

A partir del dia 17 hi haurà, com cada any, la CAMPANYA SOLIDARIA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS I PRODUCTES D'HIGIENE al local de l'Associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada