dimarts, 13 de desembre de 2016

Actes organitzats per els Xiquets del Serrallo per La Marató de TV3 per aquest diumenge 18 de desembre

Aquest cap de setmana en motiu de La Marató de TV3 (Televisió de Catalunya) a la nostra ciutat, Tarragona, hi haurà diversos actes i activitats, i tal com hem avançat a la noticia anterior el dissabte 17 de desembre l'escola l'Arrabassada ha preparat un dia amb molts actes durant tot el dia, i per el diumenge 18 de desembre li toca el torn a la Colla Xiquets del Serrallo que han organitzat un dia intens amb molts actes i activitats.

Actes com Zumba & Bodycombat, activitats per a la canalla, Batucada, Gegants, Nanos, Cucafera i la Víbria, fideua, rifes, vermouth.
Durant el matí podreu veure la Cucafereta, la Víbria, Gegants, Nanos, la Batucada Engrescats, el Nano de El Mirador al barri marítim del Serrallo.
També hi haurà rifes de: lots de vi, Cal Menescal, Sessions de Bellesa, Centres Vibe, Arrels i La + Bonica, Puzzles de les Festes, samarreta signada per Albert Cabestany, esmorzar per a dues persones.

Així que aquest diumenge acosteu-vos al Passeig del Serrallo a partir de les deu del matí per poder gaudir de tots els actes i activitats que han organitzat amb la col·laboració de la Cucafera de Tarragona, els Diables Voramar - Víbria de Tarragona, Associació de Veins del Serrallo, ACTAC, Gremi de Marejants, Timbalers de la Presa de Jesús, Associació de Veins del Port, la Batucada Engrescats, Vermouth Yzaguirre, Port de Tarragona, el Blog El Mirador, els Grallers 4 Garrofers, entre molts d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada