ULTIMES NOTICIES

18 de desembre 2016

Aquest dilluns al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau tindrà lloc la Festa de Nadal amb el Mag Nebur

Aquest proper dilluns dia 19 de desembre de 2016 al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau hi tindrà lloc la Festa de Nadal que han preparat des de l'Associació de Veins del barri de Sant Pere i Sant Pau per als més petits de la casa amb sorpreses nadalenques.

Hi haurà la presencia del Pare Noel que recollirà les cartes dels nens i nenes que se la vulguin entregar aquest dia, i la presencia del Caga Tió.

A part d'això hi estarà present el Mag Nebur "Imagina-ho amb Màgia" que deleitarà al public assistent amb la seva màgia i el seu espectacle "Tió de Nadal". Un Pastoret amb el seu amic Mag Nebur, baixen de la muntanya, acompanyats d'un gran tió molt divertit,
Cantarem Nadales, el farem cagar força regals. Passarem una estona molt divertida i plena de màgia.
Un espectacle amb música, llum, humor i màgia.

Aquest acte de la Festa de Nadal per part de l'Associació de Veins del barri de Sant Pere i Sant Pau tindrà lloc aquest dilluns 19 de desembre a partir de les sis de la tarda (18:00h) al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, amb entrada gratuita per a tothom que hi vulgui assistir.

Des de l'Associació de Veins anuncien que amb motiu de la campanya realitzada "Per un Nadal digne per a tots", aquest dia també recolliran joguines en bon estat i aliments que no caduquin, perque els veins més necessitats i els seus fills puguin tenir un nadal ple d'il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada