dijous, 29 de desembre de 2016

Aquest dissabte 31 de desembre arriba l'hora de l'Home dels Nassos que sortirà pels carrers de Tarragona

Aquest proper dissabte, dia 31 de desembre, ultim dia de l'any, a les dotze del migdia, al Pla de la Seu, farà la seva aparició l’Home dels Nassos, amb tants nassos com dies te l’any.

Es dirigirà per la Part Alta fins a l’Ajuntament, on pujarà al balcó principal, per a que li cantin la nova canço que enguany s'estrenarà a la Plaça la Font. Després continuarà el seu recorregut fins al Recinte Firal on és ubicat el Parc Infantil de Nadal.

L'itinerari que fa`ra l'Home dels Nassos aquest proper 31 de desembre serà el seguent:
Pla de la Seu, Pare Iglésias, Merceria, Cols, Major, La Nau, Peixateria, Cós del Bou, Plaça de la Font, Portalet, Rambla Vella, Sant Agustí, Rambla Nova fins als Despullats, recorregut per l’altre lateral fins al carrer de la Unió, Apodaca, Barcelona, passeig d’Espanya i Recinte Firal.

Amb l’acompanyament de l’alumnat de l’aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música i dels alumnes de l’Escola d’Instruments Tradicionals El Tecler, aquests ultims seran els encarregats d'interpretar la nova canço per a l'Home dels Nassos que s'estrena enguany com a principal novetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada