dimarts, 6 de desembre de 2016

Aquest divendres 9 de desembre el Teatre Metropol acollirà la "Gala Màgica Solidaria 2016"

El proper divendres dia 9 de desembre el Teatre Metropol acollira "La Gala Màgica Solidaria 2016" que ve organitzada per la Federació de Veins Segle XXI i el Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona.

La Gala donarà inici a les set de la tarda (19:00h) i comptarà amb la presencia de la maga Amélie que oferirà el seu numero de màgia visual, també les enigmàtiques il·lusions amb tocs d'humor d'Eduard Juanola, no hi faltarà tampoc els escapismes impossibles del sevillà Nano Márquez i com no podia ser d'una altra manera la màgia original i espectacular, fusionada amb la comèdia, del tarragoní Mag Gerard.

Els assistents no hauran de pagar entrada pero a canvi hauran de contribuir algun aliment o joguina per a que després, un assistent social reparteixi el menjar i les joguines recollides entre les famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

El cartell d'aquesta Gala Màgica Solidaria 2016 ha estat dissenyat per l'artista Anduluplandu.

La Federació de Veïns Segle XXI està integrada per les associacions de veïns Residencial Palau, Icomar, Carme, Centri, Riuclar, Port, Aqüeducte, Goya, Casc Antic i voltants, Circ Romà, Ciutat de Tarragona, Serrallo, Maria Cristina, Poblet, Sant Pere i Sant Pau, Tarraco, Tarragona 2 i Muralles Ponent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada