dimarts, 27 de desembre de 2016

David Bisbal i Melendi actuaran a la Tarraco Arena al juliol de l'any vinent

El proper any, el 2017, la TAP (Tarraco Arena Plaça) gaudirà de dos concerts amb dos artistes reconeguts internacionalment i més importants dels ultims anys en el sector musical. Aquests seran David Bisbal i Melendi, el primer donarà un concert el 7 de juliol i el segon ho farà el 22 del mateix mes.

David Bisbal, un dels artistes de més èxit internacional, torna als escenaris i visitarà la Tarraco Arena Plaça per presentar en directe el seu nou àlbum, 'Hijos Del Mar'. Després d'oferir més de 100 dates per tot el món amb la seva anterior gira, tornarem a gaudir de David en concert amb Hijos del Mar Tour 2017, al llarg de la qual visitarà les principals ciutats del nostre país, Europa i Amèrica.

Aquesta gira promet sorprendre'ns a tots amb un directe i una producció única. A més no només descobrirem les noves cançons del seu últim disc, sinó que també podrem gaudir dels seus grans èxits amb l'energia que caracteritza David.
Sens dubte, serà una gira inoblidable!

Podeu adquirir les entrades pel concert de David Bisbal al seguent link:
https://www.4tickets.es/TAP/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=TAP42


Melendi torna a visitar la Tarraco Arena Plaça el dia 22 juliol 2017.
És, sens dubte, una de les figures més importants del panorama musical dels últims anys, i un dels artistes més estimats i admirats. Molts dels seus èxits - ja convertits en himnes - formen part de la història recent de la música en espanyol i són victorejats en les seves sempre multitudinaris i espectaculars concerts. Una manera única de transmetre sentiments i situacions quotidianes, un innegable carisma i una constant i creixent evolució a la vista de tots, han aconseguit calar entre persones de totes les generacions, aconseguint amb això una extraordinària connexió amb el públic.

En 2016, l'artista publica 'Quitate las gafas', vuitè disc d'estudi, on ens sorprèn de nou i deixa patent la seva evolució a tots els nivells, mostrant-se més clar, segur i més renovat que mai.

Podeu adquirir les entrades pel concert de Melendi al seguent link:
https://www.4tickets.es/TAP/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=TAP43

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada