dimarts, 20 de desembre de 2016

Del 27 de desembre al 4 de gener del 2017 arriba el Parc de Nadal al Palau de Congressos amb novetats

Ahir, dilluns 19 de desembre es va presentar el "Parc de Nadal" 2016/2017 que enguany serà del 27 de desembre al 4 de gener del 2017 al Recinte Firal del Palau de Congresos i que presenta moltes novetats al respecte.

Per començar hi haurà més de 30 tallers i que d'aquests, 21 seran novetats on l'aigua serà la gran protagonista enguany. Entre les novetats destacables hi tenim la capra de circ de la Cia Passabarret, l'espectacle permanent del Carrer del Mar i els jocs reciclats de l'Animalada.
Una gimcana on els infants hauran de completar uns mots encreuats relacionats amb els tallers i activitats del Parc de Nadal. Reptes que hauran d’anar resolent i que un cop finalitzats els farà entrar en un sorteig de 5 places per rebre els Reis Mags d’Orient, el dia que arribin a Tarragona, el 5 de gener de 2017. Els guanyadors es publicaran el mateix dia 5, a les 12 hores al web del Club dels Tarraconins: www.tarraconins.cat.
La Fira d’atraccions estarà situada dins mateix del Recinte Firal, a la part exterior. Els viatges s’hauran de pagar a banda i no estaran inclosos en l’entrada del Parc de Nadal. Tindran un preu d’1’5 € per fitxa.

Aquest any el Parc de Nadal comptarà amb una nova zona de restauració on s'ubicaran la TruckOnada, la food truck més social que afavoreix l'inserció laboral de les persones amb capacitats diverses.

Una de les apostes del Parc de Nadal es donar a coneixer els Drets dels Infants ja que hi haurà un taller on els més petits de la casa coneixeran quins són aquests drets. El taller estarà organitzat per Europe Direct Tarragona.
Després de l’èxit de les darreres edicions, aquest any es tornarà a comptar amb l’activitat de construcció de Kapla Catalunya, que compta amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Tarragona. El Servei Català de Trànsit, el Museu del Port de Tarragona i el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya són alguns dels col·laboradors que segueixen participant de forma activa al Parc de Nadal, però ho faran amb tallers totalment diferents.

Enguany comptarem amb l’Òptica Teixidó, que crearà un gran espai amb multitud de reptes visuals i jocs, i també amb l’acadèmia Estudiar És Fàcil, que ensenyarà als infants com muntar un arbre de Nadal 3D. Per altra banda, també tindrem la presència de la Colla Gegantera i Festera de les Dominiques que aproparan els capgrossos als més petits.
En el marc del conveni que es va signar durant el 2015 entre l’Associació de Celíacs de Catalunya i el Club dels Tarraconins, l’organització del Parc de Nadal garanteix que tots els productes alimentaris que els nens i nenes es trobaran en els diferents tallers són sense gluten.

El Parc de Nadal vol seguir sent un espai còmode per a les famílies. És per això que un any més es comptarà amb un punt d’informació del Club dels Tarraconins, on es podran resoldre tot tipus de dubtes. També es faran carnets de soci i es vendrà marxandatge del Club. Novament hi haurà una zona de serveis a l’abast dels més petits. Una Baby Zone, per alletar els nadons i equipada amb microones per escalfar el menjar i canviadors. A més a més, també es disposarà d’un pàrquing de cotxets.
Els nens i nenes que disposin de la Targeta de Transport Escolar Millorada podran assistir al Parc de Nadal de forma gratuïta amb bus. El nou sistema de TTE permet utilitzar el carnet qualsevol dia de dilluns a diumenge i en període de setembre a juny (inclosos els dies de vacances de Nadal). Les línies que arriben al Parc de Nadal són la número 2 i la número 24 (parada “Estació”). La correspondència amb els barris de Llevant i de Ponent serà a les parades de “Ramon y Cajal”, “Pere Martell” i “Pau Casals”.

Respecte als preus es mantindran els de la passada edició en el que l'entrada al matí serà de 3€ i l'entrada per la tarda serà de 4€ i on els adults pagaran 1€ d'entrada. I l'horari del Parc serà:
- 11 a 14 h i de 17 a 20 h.
El dia 31 de desembre estarà obert només al matí i el dia 1 de gener obert només a la tarda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada