diumenge, 4 de desembre de 2016

El 31 de desembre arriba el 32è Bany de Sant Silvestre, l'últim bany de l'any

El proper 31 de desembre, l'últim dia de l'any, arriba el ja tradicional "Bany de Sant Silvestre" i que enguany arriba a la seva 32a edició i que ve organitzat per l'Associació de Veins del Barri del Port. Enguany repeteix la dinamica de l'any passat de complementar aquest Bany de Sant Silvestre amb una Masterclass de Zumba i Jocs a la Platja de manera previa.

La jornada d'aquest 31 de desembre l'obrirà aquesta Masterclass de Zumba a la Platja de la Comandancia, de la mà del centre Fitness Beach, situat al carrer General Contreras, a dos quarts d'onze del matí (10:30h). El matí continuarà amb els Jocs a la Platja per grans i petits de la mà del Grup de Joves del Port, de la vocalia de Joventut de l'A.V.V del Port.

Ja a partir de la una del migdia (13:00h) donarà el tret de sortida al popular i tradicional "Bany de Sant Silvestre", l'últim bany de l'any, on a continuació es repartiran les samarretes, caldo calent, cava i neules per als banyistes, els valents que es vulguin remullar.

Aquest Bany de Sant Silvestre arriba amb la col·laboració del Blog del Barri del Port, l'Ajuntament de Tarragona i el Port de Tarragona. També s'anima a fer el bany disfressat i per aquest motiu es premiarà a la millor disfressa individual i en grup.

Els horaris d'aquest 32è Bany de Sant Silvestre 2016 són els seguents:
10.30 h masterclass de zumba
11.30 h jocs de platja per a tots els públics
13.00 h per als més valents, la tradicional última remullada de l'any
13.15 h Avituallament per a tots els participans i entrega de premis dels jocs de platja i a la millor disfressa

*L'Associació de Veins del Port fa una crida a tots aquells que puguin prestar un generador de llum per poder disposar de la megafonia a que es posin en contacte a aavvdelport@hotmail.com o al 977 241 050

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada