dilluns, 12 de desembre de 2016

El Griu participarà aquest diumenge a la cercavila de la XXa Mostra de Bestiari de Ploma a Vilafranca

El proper diumenge dia 18 de desembre de 2016, el Griu de Tarragona té una sortida fora de la nostra ciutat, serà per visitar la Fira del Gall a Vilafranca del Penedès i on participarà a la XXa Mostra de Bestiari Festiu de Ploma, celebrant vint anys portant vint peces de ploma convidades.

La cercavila de la XXa Mostra de Bestiari Festiu de Ploma donarà inici a dos quarts d'onze del matí (10:30h) d'aquest diumenge.

El Griu participarà en aquesta cercavila juntament amb vint besties convidades més que seran les seguents:
El Gall Tomasot, la Gallina Ballarica, l’Àliga del Barri de Sant Julià i el Mussolot del Campanar faran d’amfitrions de les bèsties de ploma convidades:
I les besties convidades seran:
L'Aguilot de Bonastres, Àliga de Lavern-Subirats, Àliga de Montblanc, Aligot de Montblanc, Basílic de Mataró, Cigonya Segunola, Corb Borni, Drac-Gall, Falcó Niku, Fènix del Poblenou, Gall Fer, Gall de Palau, Griu de Tarragona, Griu d’Artesa, Griu de Barcelona i Voltor.

El recorregut de la cercavila serà el seguent pels carrers de Vilafranca del Penedès:
Donarà inici des de l'Avinguda de Catalunya i seguirà per la plaça de l’Era Enrajolada, carrers d’Hermenegild Clascar i de Sant Bernat, plaça de Jaume I, carrer d’Escudellers, plaça de la Constitució, carrers de la  Parellada, de la Palma i de San Joan, plaça de Sant Joan i per acabar a la plaça de la Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada