dilluns, 12 de desembre de 2016

El proper 16 de desembre arriba DORIAN en concert a la Tarraco Arena Plaça

El proper 16 de desembre (divendres) arriba a la Tarraco Arena Plaça (TAP) el concert de DORIAN.

Considerada una de les bandes amb més projecció nacional i internacional de l'actual escena musical indie, DORIAN aterra per primer cop a TAP CLUB, de la mà de PALMFEST, el festival de música independent del sud de Catalunya amb què Marc Dorian, Belly Hernandez i la resta de components, Bart, Lisandro i Victor, tenen una relació especial. Després d'haver actuat en les edicions de 2008 i 2013 de PALMFEST, DORIAN torna de la mà de RADAR PALMFEST per concloure la seva Gira "Deu anys i un dia" en un concert que promet ser emotiu i espectacular, amb l'estrena del nou recinte TAP CLUB dins de la Tàrraco Arena Plaça.

Cançons del seu repertori com Qualsevol altra part, Paradisos artificials o La tempesta de sorra han tingut gran calat popular en els últims anys i acumulen més de 50 milions de reproduccions a YouTube i les podrem gaudir el proper dia 16 de desembre a Tarragona en l'únic concert a la província.

No et pots perdre una oportunitat única de veure una banda ja llegendària en el nou espai TAP CLUB. Com a artistes convidats tindrem a TYCO BRAE, la nova promesa indie-pop de la província, i els locals Wardenclyffe amb la seva posada en escena plena de sintetitzadors i efectes espectaculars com el làser harp.

No t'ho pots perdre! Entrades ja a la venda en promoció fins 18/11 a partir de 15 euros! A la venda a Ticketea i punts habituals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada