dilluns, 12 de desembre de 2016

El proper 17 de setembre arriba HOTEL COCHAMBRE al TAP CLUB de la Tarraco Arena

El proper 17 de desembre arriba al Tap Club de la Tarraco Arena Plaça la babda festiva Hotel Cochambre per viure una festa inoblidable en l'espai més espectacular.

Hotel Cochambre és la banda festiva personificada, formada al 2000 i que no ha parat de girar per mil festes, sales i recintes de tot l'estat. La història es remunta quan els membres de la formació es troben en un hotel que no tenia cap estrella, però on es van allotjar les millors bandes i músics de tots els temps.

Tres premis d'ARC i milers d'actuacions donen fe que la història d'Hotel Cochambre és per sentir-la i gaudir-la, ballant i saltant. Els hits dels 80, 90, 00 i els més actuals interpretats per uns músics impressionants, amb un xou de so i llums espectacular, on no pares de ballar, cantar i interactuar amb la banda.

Encara no saps què fer aquests dies de sopar de Nadal? Doncs molt fàcil! Queda amb els teus amics, empresa, parella o familiars i vine al TAP CLUB el proper 17 de desembre, tria la teva entrada amb copa o sopar, i oblidat de tot! Vine a la millor festa en directe d'aquest Nadal: HOTEL COCHAMBRE

Categories a la Venda
Entrada a la festa amb consumició: 10 € Oferta Llançament 7 €
Entrada + sopar per grups: des de 32 € Oferta Llançament 29 €

Podeu adquirir les entrades al seguent link:
https://www.4tickets.es/TAP/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=TAP38

Els horaris seran els seguents:
Sopars: des de les 21:00h
Espectacle Cochambres: des de les 23:00h

MÉS INFORMACIÓ: 977 21 19 85

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada