divendres, 23 de desembre de 2016

El proper 27 de desembre arriba el Gran Concert d'Any Nou al Teatre Tarragona

El proper dimarts dia 27 de desembre de 2016 arriba el "Gran Concert d'Any Nou", al Teatre Tarragona, a partir de les nou del vespre (21:00h) que donarà inici.

Torna la producció més famosa d’Europa, avalada per 27 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món!

Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: en el Musikverein de Viena, Concertgebouw de Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburgo, el Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Real y el Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any es celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Napoleón, Fiesta de las flores, El vals del emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bello Danubio azul, ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales. Per això, un s’ha d’afanyar per comprar les entrades que, cada any, acostumen a esgotar-se pels que busquen el regal perfecte per Nadal.

Podeu adquirir les entrades al seguent link:
https://www.tarracoticket.cat/Gran_concert_dAny_Nou/reserva/1/892

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada