dimarts, 6 de desembre de 2016

Els dies 10 i 11 de desembre arriba l'espectacle "Michael's Legacy", tribut a Michael Jackson a la TAP

Els propers dies 10 i 11 de desembre arriba a la TAP (Tarraco Arena Plaça) l'espectacle tribut al Gran Rei del Pop, Michael Jackson amb el nom de "Michael's Legacy".

Els horaris seran els seguents:
Dissabte 10 de desembre a les 21:30h
Diumenge 11 de desembre a les 18:00h.

Michael 's Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya, com el millor tribut al gran Rei del Pop en l'actualitat, és un espectacle homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company.

Michael 's Legacy és el primer tribut a Michael Jackson que ofereix el concepte d'espectacle que tenia el rei del pop en les seves gires. Michael 's Legacy tracta d'un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d'una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial donat per la companyia en les seves representacions, amb un gran cos de ball format per 9 ballarins i grans veus en directe que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar a cadascuna de les seves actuacions, fent-te viure una increïble història com si tu fossis el protagonista.

La Jackson Dance Company crea aquest espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han actuat en els grans recintes internacionals.

 Aquest increïble grup artístic està format per un elenc de gairebé vint persones entre ballarins, actors i cantants, que amb la seva capacitat interpretativa ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar a cadascuna de les seves actuacions. Per a això comptem amb el millor impersonator del Rei del Pop, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista com va ser MICHAEL JACKSON.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada