dimecres, 21 de desembre de 2016

Els dies 27 i 28 de desembre arriben 'ELS PASTORETS' de l'Associació La Salle al Teatre Metropol

L’Associació La Salle se suma al Centenari d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, amb nova escenografia i recuperant elements tradicionals.
2 DIES, 2 FUNCIONS
Les representacions dels Pastorets es porten a terme al Teatre Metropol els dies 27 i 28 de desembre a partir de les 18:30h

L’Associació La Salle encapçala una nova versió del clàssic nadalenc català. Ho fa, com és habitual des de fa més de quinze anys, de la mà del professor de La Salle, Josep Maria Rota. La representació de l’obra a La Salle té l’origen als anys 20 del segle passat, quan els germans de La Salle la interpretaven a l’escola. Uns anys després, concretament el 1952, Els Pastorets va sortir del Col·legi i l’espectacle va quedar obert a tots els tarragonins.

L'Associació La Salle de Tarragona ha mantinguda viva i ha viscut en carn pròpia al llarg d’un grapat d’anys els Pastorets de Folch i Torres, dels quals  aquest any es celebren el seu Centenari.

Per la qual cosa la representació aquest any 2016 estarà dedicada retre homenatge als Pastorets
que han acompanyat els Nadals de generacions de tarragonins durant tots aquests temps.
Ells ens han emocionat, fet riure i plorar en les seves representacions.

En paraules de Ramon Folch i Camarasa: “Els Pastorets han estat, són i seran, un autèntic fenomen social, arreu de Catalunya”.
En el món dels aficionats, les generacions d’actors i d’espectadors dels Pastorets de Folch i Torres se succeeixen, i els papers representats per uns són, amb el pas del temps, pels fills i els néts. També els espectadors, petits abans i grans ara, se succeeixen.

Podeu adquirir les entrades al seguent link:
https://www.tarracoticket.cat/Els_Pastorets/reserva/1/891

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada