dilluns, 26 de desembre de 2016

Ja es poden visitar els Pessebres Municipals ubicats als voltants del Mercat i a Bonavista

Des del passat divendres dia 23 de desembre ja es poden visitar els dos Pessebres Municipals ubicats un als voltants del Mercat Central de Tarragona, al carrer Reding més concretament i l'altre al barri de Bonavista, al carrer 12 amb el 22 per ser més exacte.

El divendres dia 23 de desembre es van inaugurar els dos pessebres municipals, inauguració que va anar a càrrec d'Elvira Ferrando, 8a Tinent d'alcalde de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats i altres membres també presents a la inauguració.

Els dos pessebres municipals els realitza la Brigada Municipal i són ubicats a diferents llocs cada any, un per la ciutat i l'altre als barris de Tarragona.

Si voleu veure una galeria completa amb imatges del Pessebre Municipal ubicat al carrer Reding, als voltants del Mercat Central de Tarragona, ho podeu fer al seguent enllaç:

https://www.facebook.com/pg/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1245915102160228

*Enllaç a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure molts més albums de fotos i estar informats de tot respecte a les nostres Festes, les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada