dijous, 22 de desembre de 2016

L'Home dels Nassos estrenarà cançó enguany per acomiadar l'any

Enguany l'Home dels Nassos, que tornarà als carrers de Tarragona el proper 31 de desembre, l'últim dia de l'any com de costum, portarà una gran novetat i aquesta és que li han compost una nova canço, on la lletra i la música venen a càrrec de Montse Blai i els arrenjaments de Joan Moliner, que són mestres de l'Aula de Música Tradicional i Popular 'El Tecler', que han sigut qui han tingut aquesta agradable iniciativa.

La nova canço sonarà un cop l'Home dels Nassos faci la seva sortida al balcó de l'Ajuntament de Tarragona per saludar a tothom que estigui al carrer esperant el moment per veure'l i enguany el moment també per escoltar aquesta nova peça musical.

Els encarregats d'interpretar aquesta nova canço seran els professors i alumnes de l'Aula de Música Tradicional i Cultural 'el Tecler', on utilitzaran els instruments seguents: gralla, tamborí, flabiol, tarota, sac de gemecs, tenora, fiscorn, acordió, guitarró, violí i percussió.
La gent que hi estigui esperant l'arribada de l'Home dels Nasssos a la Plaça de la Font rebrà un fullet amb la lletra de la canço.
Per si ja la voleu escoltar al seu compte de Facebook, l'Home dels Nassos, la publicat per a que tothom se l'aprengui i la pugui cantar el proper 31 de desembre a la Plaça la Font. Aquí teniu el video amb la cançó.

video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada