dissabte, 31 de desembre de 2016

L'Home dels Nassos ha sortit pels carrers de Tarragona i ha ballat la seva nova cançó

L'Home dels Nassos, amb tants nassos com dies té l'any, ha fet avui dissabte 31 de desembre, ultim dia de l'any la seva tradicional sortida pels carrers de Tarragona per a repartir caramels entre els més petits i on enguany hi havia una gran novetat que era la nova canço feta per a ell, per aquesta ocasió tan especial ja que nomes surt una vegada a l'any.

Des de el Pla de la Seu s'ha dirigit cap a la Plaça la Font on li estaven esperant per a cantar-li la canço dedicada a ell. Un cop ha pujat fins al balcó de l'Ajuntament i ha sortit per a rebre tothom que s'hi aplegava a la Plaça, i un cop al balcó, els mestres i alumnes de l'Aula de Musica Tradicional i Popular "El Tecler" li han interpretat aquesta peça per a que tothom la cantes. L'Home dels Nassos s'ha possat a ballar al ritme de la nova canço i ha començat a llençar caramels entre mig dels confetis. Dues vegades ha sonat la canço de l'Home dels Nassos a la Plaça la Font fins que ha marxat cap al Parc de Nadal on ha acabat el seu recorregut.

La gent no s'ha volgut perdre l'ocasió d'acomiadar l'any amb l'Home dels Nassos i ha sortit al carrer a veure'l passejar per Tarragona i a cantar-li la nova canço.

A continuació podeu veure algunes imatges de la sortida de l'Home dels Nassos per Tarragona avui dissabte 31 de desembre.L'Home dels Nassos ha sortit pels carrers de Tarragona amb l'acompanyament musical de l'Aula de Musica Tradicional i Popular "El Tecler" i de l'alumnat de l'Aula  d'Instruments Tradicionals de l'Escola Municipal de Música.

Al seguent link podeu veure la galeria d'imatges completa de la sortida de l'Home dels Nassos pels carrers de Tarragona avui dissabte 31 de desembre:
https://www.facebook.com/pg/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1249946875090384

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "me gusta" per veure aquest i molts més albums de fotos de les nostres festes tarragonines i dels seus actes.

A continuació podeu veure el video de la sortida de l'Home dels Nassos per Tarragona.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure aquest i molts altres videos més de les nostres festes tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada