dilluns, 5 de desembre de 2016

Per fi es va poder celebrar la Fira de l'Oli a Tarragona amb bona afluència de public

Aquest cap de setmana (els dies 2, 3 i 4 de desembre) s'ha celebrat a la Rambla Nova, davant les Teresianes, la setzena edició de la Fira de l'Oli DOP Siurana amb gran afluencia de gent durant els tres dies de fira i on s'han pogut veure diverses activitats i actes.

Els tarragonins i tarragonines no han volgut desaprofitar l'ocasió de tastar els diferents olis que hi havia a la fira, ni de comprovar de primera mà tots els productes gastronomics que es podien veure i tastar a la XVI Fira de l'Oli a Tarragona.

La jornada de diumenge al matí a la Fira de l'Oli ha tingut el desgraciat protagonista del mal temps on ha plogut gairebe tot el matí, en el seu dia ja es va tindre que ajornar tots els actes de la fira a causa del mal temps que hi va haver a Tarragona el cap de setmana del 25 al 27 de novembre i en aquesta ocasió ha aparegut l`últim dia de fira.

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre ha col·laborat i participat a la fira de l'oli amb l'acte més multitudinari en el matí de dissabte en l'esmorzar popular on s'ha pogut tastar l'oli nou verge extra DOP Siurana.
L'any vinent la Fira de l'Oli tornarà al lloc on va neixer, la Plaça Corsini.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada