dimarts, 10 de gener de 2017

Aquest proper cap de setmana s'inicia el Curs de Gralla i Timbal de l'A.V.V. del Port

Des de l'Associació de Veïns del Port anuncien la data d'inici per al curs per apendre a tocar la gralla i el timbal que anteriorment ja vam comentar des d'aquest blog. Aquesta data d'inici del curs serà el proper cap de setmana i va dirigit a gent de totes les edats que hi estiguin interessats.

Els instructors d'aquest curs seran Tere i Rafa, i en el qual s'han apuntat set alumnes, per al moment, entre tots dos cursos. i que més endavant s'uniran (els dos cursos) per assajar conjuntament ja que l'objectiu primordial d'aquests cursos de gralla i timbal és poder tenir l'opció de formar part dels Grallers del Port que acompanyin als Gegants del Port en les seves sortides i balls.

Els dissabte 14 i 21 de gener seran les primeres classes, i donaran inici a les 10:00h les de tambor i a les 17:30h les de gralla. El divendres 27 de gener, també hi haurà classe de gralla a les 17:30h.

El local d'assaig serà el magatzem festiu del carrer Sant Miquel,19 i el preu per cada classe d'una hora és de 5€ socis i 6€ no socis.

Les inscripcions segueixen obertes i es poden fer durant la setmana a la tarda a l'AVV del Port, carrer Reial, 9 Baixos. Per a més informació: 977 241 050 o correu a gegantsdelport@hotmail.com / jovesdelport@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada