dimarts, 31 de gener de 2017

Del 3 al 5 de març arriba la Fira Aquelarre de Tarragona al Pla de la Seu i voltants

Un any més, del 3 al 5 del mes de març, torna la Fira Aquelarre de la ciutat de Tarragona al Pla de la Seu i voltants on trobareu diferents parades d'artesania, alimentació, lectura del tarot, bruixes, productes naturals, taberna, corrupies... i molt més.

A més dissabte i diumenge durant tot el dia podreu veure mostra d'oficis del picapedrer, Mateuet, Mostra d'art amb forja dels germans Mercader, Passatge del misteri... etc.

Durant tot el diumenge, realització de l'acitivitat "El consell del Tarot", orgnitzat per l'Escola Mariló Casals, al carrer dels Oracles.
A continuació teniu tot el programa amb les activitats que hi faran durant aquests tres dies a la Fira Aquelarre de Tarragona.

PROGRAMA ACTIVITATS:
Divendres 3 de març:
- 19h Queimada i degustació (davant la taberna)
- 19:30h Cercavila pels carrers de la fira amb les bruixes de les quatre estacions acompanyat per violins. Al Pla de la seu podreu gaudir d'un ritual de desitjos.

Dissabte 4 de març:
- 12h Cercavila de La batucada embruixada de Els engrescats.
- 18:30h Cercavila emrbuixada pels carrers de la fira amb la Kobla del taulell i la bola encantada de Els joglars de la bota.
- 20:00h Espectacle de llum i so dels màgics a les escales del Pla de la seu.
- 20:15h Encanteri amb la música de l'arpa dels Joglars de la bota. Davant del Consell comarcal.

Diumenge 5 de març:
- 12h Espectacle de malabars, il·lisionisme i entreteniment pel grup dels Joglars de la bota. A les escales del Pla de la seu.
- 18:30h Cercavila embruixada per la Kobla del taulell amb la bola encantada dels Joglars de la bota.
- 19:00h Espectacle de màgia. Carrer de les Coques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada