dimarts, 10 de gener de 2017

El Barri del Port organitza, un any més, el Concurs i Festa de Disfresses per al Carnaval 2017

Foto: Blog Barri del Port
El Barri del Port tornarà a organitzar, un any més, el Concurs i Festa de Disfresses per aquest Carnaval de 2017, i que ja van organitzar l'any passat. Després de la bona acollida que va tenir, enguany volen repetir i el proper 24 de febrer és la data escollida per a celebrar-ho.
Després dels actes de Nadal que han organitzat l'Associació de Veins del Port ja mira cap al proper esdeveniment important que esta per arribar com és el Carnaval de Tarragona i per això ja han començat a planificar aquest Concurs i Festa de Disfresses i que com és ja habitual el lloc escollit per a fer-ho serà el magatzem festiu que esta situat al carrer Sant Miquel, 19, i l'hora prevista és de 18:00h fins les 20:30h.
Comptarà amb categoria infantil, adults i en grup, i també com en l'anterior edició hi haurà diferents premis, i que com a factors importants en la decisió del jurat cal destacar l'originalitat de la tematica escollida com la posada en escena.

Una de les grans novetats d'enguany serà la nova categoria "Tu cara me suena!", com el famos programa televisiu del canal Antena 3, i en el que combinen les disfresses i l'espectacle. L'objectiu en aquesta modalitat serà escollir un cantant, si fan la participació en solitari, o un grup musical, si ho fan amb més d'un participant, i disfressar-se com a tal per després interpretar un tema del cantant o grup musical escollit, podrà ser cantant o en playback.

Per a fer la inscripció, cal indicar les dades principals, la temàtica i cançó amb la qual es vol participar, etc. o bé demanar/consultar més info. es pot enviar un correu fins al 20 de febrer a jovesdelport@hotmail.com.
L'entrada per al public espectador i/o acompanyant serà totalment gratuita i per als participants al concurs serà de 3€ simbòlics.

En acabar el concurs, hi haurà Festa de Disfresses amb música, servei de bar i porcions de Domino's Pizza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada