dimarts, 3 de gener de 2017

El proper 5 de gener arriben els Reis Mags d'Orient a Tarragona i la tan esperada Cavalcada

Cada cop és més a prop l'arribada dels Mags d'Orient a la nostra ciutat, cada cop queda menys per a que els més petits puguin veure a Sas Majestats els Reis Mags d'Orient per Tarragona, i es que el proper dijous 5 de gener arriben via maritima des de terres d'Orient per desembarcar a la ciutat Melcior, Gaspar i Baltassar.

A partir de les 18:15h aproximadament faran l'arribada via mar al Serrallo - Moll de Costa els tres Reis Mags d'Orient on se'ls rebrà de la millor manera i que serà saludada per les sirenes dels vaixells i barques del Port, així com per les 21 salves pirotècniques.
A tres quarts de set (18:45h) es farà eñ disparament del primer tro d’avís que anuncia l'inici de la Cavalcada.

Serà a partir de les set de la tarda (19:00h) quan donarà inici la Cavalcada de Sas Majestats els Reis Mags des del carrer Reial, a la Part Baixa de Tarragona i que els tindrà que portar fins a la Plaça la Font on els estarà esperant l'alcalde de la ciutat, Josep Felix Ballesteros per fer-li entrega de la clau de la ciutat per poder fer arribar tots els regals a les cases.
La Cavalcada l'obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada, l’esquadró de genets romans, la Guàrdia Urbana a cavall de gran gala i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i en la qual figuraran, entre d’altres, la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.

L'itinerari de la cavalcada de Reis serà el seguent:
Començarà al carrer Reial i seguirà per la plaça dels Carros, carrer Apodaca, plaça de la Mitja Lluna, carrer Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer Sant Agustí, carrer Portalet (ja a peu) i plaça de la Font, on els hi lliuraran les claus de la ciutat.
Durant tota la nit i matinada, els Reis Mags i els seus patges faran arribar els regals a tota la ciutat.
L'arribada a la Plaça la Font serà a dos quarts de nou (20:30) aproximadament, depenen del que duri la cavalcada, amb tocs dels clarins i timbales per saludar els tres Reis Mags. Per finalitzar hi haurà el missatge de pau a les nenes i els nens per part del Rei Melcior.

Els més petits podran agafar molts i molts caramels durant la Cavalcada de Sas Majestats els Reis Mags d'Orient.

A continuació teniu el mapa amb el recorregut que farà la Cavalcada i que portarà als tres Reis Mags des del Serrallo fins a la Plaça la Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada