divendres, 6 de gener de 2017

Els Reis Mags d'Orient van fer l'arribada a Tarragona davant la il·lusió i l'emoció dels més petits

Els tres Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltassar van fer l'arribada a la ciutat ahir dijous dia 5 de gener com és tradicional via maritima al Serrallo davant l'espectació de molts tarragonins i tarragonines que no es van voler perdre aquest moment tan especial, emocinant i màgic pels més petits de la casa que esperaven amb molta il·lusió la seva arribada.

Un cop arribats a la ciutat els van rebre les autoritats i van fer un petit discurs per a tothom que els hi estava esperant al Serrallo per després anar en cotxe fins el carrer Reial per donar inici a la Cavalcada amb totes les carrosses que esperaven al carrer Reial carregades de caramels.

El recorregut de la cavalcada els va portar als tres Reis Mags d'Orient fins a la Plaça la Font on els esperava l'alcalde Josep Felix Ballesteros per a fer-li entrega de les claus de la ciutat per poder repartir tots els regals a tots els tarragonins i tarragonines durant la nit.

La Cavalcada de Sas Majestats els Reis Mags d'Orient va ser seguida per milers de tarragonins i tarragonines que van sortir als carrers perque no es van voler perdre el moment màgic de veure'ls damunt les carrosses repartint caramels entre els més petits.

La novetat enguany en la cavalcada estava en les tres carrosses de Melcior Gaspar i Baltassar que ha estat renovada la part de darrera de totes tres i la il·luminació de totes les altres carrosses també ha estat renovada i canviada per il·luminació led.

A continuació podeu veure alguns fotos de la Cavalcada de Sas Majestats els tres Reis Mags d'Orient ahir a Tarragona.


Podeu veure tota la galeria d'imatges de la Cavalcada de Sas Majestats els tres Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltassar al seguent link:
https://www.facebook.com/pg/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1254676497950755

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure aquest i molts més albums de fotos de les diferents festes tarragonines i actes de la nostra ciutat.

I a continuació podeu veure el video de la Cavalcada de Sas Majestats els tres Reis Mags d'Orient que va tenir lloc ahir dijous 5 de gener.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure per veure aquest i altres videos de les nostres festes tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada