diumenge, 26 de febrer de 2017

Ahir es va celebrar la XII Baixada del Pajaritu, un dels actes més divertits del Carnaval de Tarragona

Ahir, dissahte 25 de febrer, va tindre lloc un dels actes més divertits del Carnaval de Tarragona, la Baixada del Pajaritu que enguany venia organitzada per la Colla Jove de Tarragona i que com en anys anteriors es va fer a la Baixada Peixateria.

Enguany arribava a la seva dotzena edició de la baixada i a la tercera edició de la pujada, que es feia per la baixada Misericordia per tornar a baixar un altre cop totes.

Podiem veure andromines de tot tipus baixar, des de una dedicada a Ferrari Land, fins a un altre dels "Dropos d'Esquadra" fent menció comica als Mossos d'Esquadra, també van baixar andromines disfressades de pop, una altra d'ambulancia, gent del cau amb el lema "Somiem amb un local" i l'andromina que era un llit, dues andromines de "Los Picapiedra" i més.

Un any més es va celebrar amb exit aquesta Baixada del Pajaritu, la dotzena edició, amb molt bona afluencia de public i que després es podia fer el vermut a la barra de bar que van posar els membres de la Colla Jove de Tarragona a la Baixada Peixateria.
Els premis d'aquesta dotzena edició de la Baixada del Pajaritu van anar a parar per:

- Premi Farts d'avorriment: El jurat ha determinat que no hi havia sàtira, per tant el premi s'ha reformulat a la Trajectòria, concedit a l'andròmina Pop Star,de Reus.

- Premi Fem-lo maco, al millor disseny a Mar i Neta. (vaixell pirata)

- Premi 3 de 10 fm, a la millor posada en escena a La Gran escapada.

- Premi Tgn2017, a la baixada més desastrosa a Radial Raiders

- Premi Trumpada a l'andròmina Troncomovil.

GALERIA FOTOS XII BAIXADA DEL PAJARITU

*Link a la nostra pàgina de Facebook Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les festes tarragonines.

A continuació podeu veure el video de la XII Edició de la Baixada del Pajaritu.

          

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les festes de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada