diumenge, 19 de febrer de 2017

Ahir van donar inici els actes del Carnaval de Tarragona 2017

Els actes oficials del Carnaval de Tarragona d'enguany, l'any 2017, van donar el tret de sortida en el matí d'ahir dissabte dia 18 de febrer amb un seguit d'actes que es van portar a terme.

Per començar a la Plaça Verdaguer obririen els actes d'aquest Carnaval 2017 el Casal Popular La Sageta de Foc amb activitats infantils, jocs, tallers i coca amb xocolata, on van col·laborar els membres de la batucada Engrescats amb un taller de percussió. Més tard, cap a dos quarts d'una del migdia, a la mateixa Plaça Verdaguer era el torn per l'espectacle infantil a càrrec de Tornavís Teatre.

També a la mateixa hora, des del Teatre Tarragona, donava inici la presentació del ballet del Rei Carnestoltes XXXVI i la Concubian XXIII, amb les comparses Nou Ritme i Disc 45, i que es van dirigir fins a la Plaça Verdaguer, on va donar inici la Cercavila Rítimica, juntament amb la batucada Engrescats al front.

La Cercavila Rítmica amb el Rei Carnestoltes i la Concubina es va dirigir fins el carrer enrajolat, passant per diversos carrers de la Part Alta, com el carrer Portalet i la Baixada Misericordia i el mateix carrer enrajolat, on va acabar per començar en aquest mateix carrer de la Part Alta la 2a Xarronada Popular, un bon dinar per començar el Carnaval 2017.

Després d'aquest inici del Carnaval de Tarragona 2017, el proper dimarts, a la Plaça la Font tindrà lloc el Bastiment de la Bóta i la presentació del Ninot i la Ninota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada