dimecres, 8 de febrer de 2017

Carnaval 2.0 Viviu el #CarnavalTGN a les xarxes socials amb #JofaigelCarnaval i guanyeu grans premis

De Caputxeta o Superman, dalt la carrossa o a peu de carrer observant, sol o formant part d’un equip de superguerrers, a ple dia sobre una andròmina o il·luminat pels focus d’un escenari... Sigui de la manera que sigui, enguany us animen a mostrar des de Tarragona Cultura com viviu el Carnaval a través de les xarxes socials, perquè sou vosaltres els qui feu el Carnaval de Tarragona!


Premi a la Participació dirigit a les comparses

Enguany, el Premi a la Participació es lliurarà a aquella comparsa que testimoniï la seva presència en actes que no protagonitzi directament, a través d’una imatge compartida a les xarxes socials. Les comparses, doncs, per optar al premi, caldrà que tinguin presència a les xarxes de Facebook, Twitter o Instagram, des d’on hauran de penjar les imatges amb l’etiqueta #JofaigelCarnaval. Llegiu-ne les normes abans de participar-hi!


I tu, com fas el Carnaval? Mostra’ns-ho i entra en el sorteig de bons premis!

Es vol que tots els ciutadans ens mostreu de quina manera viviu el Carnaval. Per això, si, amb l’etiqueta #JofaigelCarnaval, compartiu a Twitter i a Instagram imatges dels llocs on aneu, dels actes en què participeu, de les disfresses que us poseu o de qualsevol aspecte o situació que mostri com feu el Carnaval, optareu al sorteig de dos 2 grans premis!

> Bases de participació i premis en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada