dissabte, 25 de febrer de 2017

El Ninot i la Ninota surten de farra la nit abans de la Rua d'Artesania

Ahir, divendres 24 de febrer, per la tarda-nit va tindre lloc la Farra dels Ninots que organitzen la Colla la Bota i Amics de la Part Alta conjuntament. Enguany va començar abans que anys anteriors, i es que cap a tres quarts de vuit ja sonava el ritme de la Xaranga Tocabemolls, com a convidats a la Farra dels Ninots, per la Plaça de la Pagesia.

La Xaranga Tocabemolls va posar el to musical en aquesta petita cercavila on passegen els Ninots del Carnaval, que cremaran el proper dimarts a la nit a la Plaça la Font, per diferents carrers de la Part Alta acompanyats de la gent que es va voler sumar, per animar i seguir la festa i el ritme dels Tocabemolls i els Ninots.

La Farra va arribar  fins a la Plaça la Font on va acabar a l'acte gastronomic-musical que organitzavà La Murga Matutina pel seu 35è aniversari.

Galeria de fotos de l'acte "La Farra dels Ninots" del Carnaval de Tarragona 2017

*Link a la nostra pàgina de Facebook Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les Festes de la nostra ciutat.

A continuació podeu veure el video de l'acte "La Farra dels Ninots" amb l'acompanyament musical de la Xaranga Tocabemolls.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos dels actes de les festes tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada