dijous, 2 de febrer de 2017

Enguany la Colla la Bóta no sortirà a la Rua de Carnaval per falta de participants

Foto Facebook Colla la Bota
Ultima hora al Carnaval de Tarragona 2017, enguany la Colla la Bóta no sortirà a la Rua d'Artesania per la falta de participants, considerant que no hi arriben als minims, no ho farà després de 30 anys sortint. Aquest any, aquesta entitat del nostre Carnaval, havia escollit com a tematica la de "Farts del Soroll", ells li havien dit 'Fans del Soroll'. Aquesta trista noticia no vol dir que no hi seran al Carnaval de Tarragona ja que seguiran participant amb altres actes com la coca de llardons del dijous 23 de febrer, la Farra dels Ninots el divendres 24 de febrer amb la Xaranga Tocabemolls, el Judici al Rei Carnestoltes inclòs al Certamen de Drag Queens de dilluns 27 de febrer, i el repartiment d'esqueles amb la Mascarada del Dol i la Vetlla del Rei Carnestoltes de dimarts 28 de febrer.

Aquesta decisió de no participar a la Rua d'Artesania l'han comunicat via Facebook la propia entita de la Colla la Bóta amb aquest text:

COLLA LA BÓTA 2017
"Des de la Colla la Bóta,us volem comunicar la decisió presa a la darrera reunió de la Colla.
Enguany,per primera vegada des de la fundació de la Colla el 1985 no serem partíceps de la Rua de Carnaval.
Aquesta decisió, ha estat consensuada pels participants a l'esmentada reunió, per considerar que no s'arriben als mínims participants que internament considerem que són els necessaris per assolir sortir a la rua amb una qualitat òptima. Una decisió que com imaginareu,no ha estat ni fàcil ni agradable. Com a una de les comparses històriques del Carnaval, creiem que hem de sortir al carrer amb la qualitat que considerem que ens ha marcat com a Colla.
Aquesta decisió, però, no ens treu la participació de les altres activitats que tenim programades anualment,la venda de coques de llardons a la Rambla,dijous 23 de febrer. La Farra dels ninots,divendres 24 de febrer amb la Xaranga Tocabemolls. El Judici del Rei Carnestoltes, inclòs al Certamen de Drag Queens dilluns 27, i el repartiment d'esqueles amb la Mascarada del Dol i La vetlla del Rei Carnestoltes dimarts 28 de febrer.
Aquest any sense Rúa,però,no vol dir que ja deixem aquesta activitat, ja que l'any vinent tornarem a proposar la incorporació a la mateixa, esperant la participació de tothom que vulgui.
Us esperem a tots els actes que organitzem enguany.
Seguim i seguirem donant guerra!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada