dilluns, 27 de febrer de 2017

La Rua d'Artesania omple de color, plomes, purpurina i festa els carrers de Tarragona

Dissabte 25 de febrer es va celebrar l'acte més destacat del Carnaval de Tarragona, la Rua d'Artesania, on participen totes les comparses del nostre carnaval en tot el seu esplendor.

Un total de vint-i-sis comparses juntament el Rei Carnestoltes XXXVI i la Concubina XXIII van desfilar i ballar durant unes hores pels carrers més centrics de la ciutat després de molt de temps de preparació per aquest dia tan especial per les comparses carnavaleres.

Amb disfresses per a tots els gustos, des de els tipics amb plomes i purpurines fins a disfresses de l'Àliga del nostre seguici, un altre amb la mascota dels jocs mediterranis, Tarracus. Molta varietat en l'acte més participatiu del Carnaval Tarragoní.

Després de molts anys passant per la Rambla Nova, enguany solament han creuat per continuar la desfilada per Rovira i Virgili per arribar davant del campus de la URV a l'Avinguda Catalunya. Amb aproximadament 2.500 persones participant a la Rua d'Artesania en l'acte que aplega més participació. També els carrers es van omplir de gom a gom per presenciar la gran Rua d'uns dels Carnavals més importants, la gent no es va voler perdre l'ocasió de disfrutar, ballar i passar-ho d'allò més bé al Carnaval Tarragoní.

Un cop més Tarragona demostra el gran Carnaval que té amb la gran varietat d'actes que hi ha al programa. El Carnaval Tarragoní posarà el seu punt final aquest dimarts a la Plaça la Font amb l'enterrament del Rei Carnestoltes on el Ball de Diables, el Drac, el Bou, la Víbria, el Griu i els Diables Voramar cremaran els Ninots.


*Link a la nostra pàgina de Facebook Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les festes de la nostra ciutat.

A continuació teniu el video complet de la Rua d'Artesania del Carnaval de Tarragona 2017.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada