dimarts, 7 de febrer de 2017

Presentada la programació amb les novetats i el cartell del Carnaval de Tarragona 2017

Foto: @TGNcultura
Aquest matí de dimarts dia 7 de febrer s'ha fet la presentació de tota la programació del Carnaval de Tarragona 2017 amb totes les novetats d'enguany, juntament amb el cartell.

Enguany el Carnaval arribarà aquest mes de febrer, del 18 al 28, i carregat d'actes com cada any.
El cartell ha estat fet per la dissenyadora i il·lustradora tarragonina Anduluplandu on destaca la gent disfressada i la festa al carrer.

Uns 100 actes s’intercalen entre els més tradicionals, els ja consolidats i els que es proposen de nou, d’entitats o empreses. El més destacat és el canvi d’itinerari de la Rua de l’Artesania i Lluïment, consensuat des de la Comissió Consultiva del Carnaval de Tarragona. El recorregut sortirà de l'av. Ramón y Cajal i, com a novetat, enfilarà el carrer Rovira i Virgili per finalitzar a l'avinguda Catalunya.
Una altra de les novetats és el fet que les comparses guanyadores rebran 800 euros i 500 euros, respectivament. El Premi Honorífic "Participació", a partir d'ara reconeixerà la comparsa que assisteixi a més actes del Carnaval de Tarragona i amb més persones.
Pel que fa a la tradicional revetlla de Carnaval (del 25 de febrer) recupera l’escenari del 2015, la Tarraco Arena Plaça.
La Disfressa d’Or s'organitzarà també a la Tarraco Arena Plaça per Music From Tamarit i es preveu com un dels anys amb més participació.
Altres espectacles i esdeveniments del programa del Carnaval de Tarragona són possibles gràcies a entitats socials i empreses privades de la ciutat.
Alguns altres actes destacats són: el 2n Concurs de Disfresses de Gossos organitzat per Galgos 112 (el 26 de febrer).
Es reforça la Rueta, que se celebra el 24 de febrer a partir de les 15:30h i amb la participació de molts nens i nenes d’infantil i primària. Enguany, la Rueta comptarà amb la implicació directa del Rei Carnestoltes i la Concubina en petit.
Un altre novetat d'enguany, aquesta per al dimarts de l’Enterrament, on la seu del dol serà a l’Antic Ajuntament i el Lliurament de Testament serà a les escales de la Catedral.
Des de les xarxes de Tarragona Cultura fan una crida a fer participar a la gent amb l’eslògan #JofaigelCarnaval
Hi haurà dues propostes obertes: Per a comparses, vinculada al Premi a la Participació, i per a la ciutadania en general #JofaigelCarnaval
Amb #JofaigelCarnaval optareu al sorteig de dos grans lots de premis.
Consulteu-ne les bases a:
http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/carnaval/guia/carnaval-2017/carnaval-2.0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada