dimecres, 29 de març de 2017

El proper 21 d'abril tindrà lloc la presentació de la Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals amb cercavila de foc inclosa

El divendres 21 d'abril tindrà lloc la presentació oficial de la Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals a la nostra ciutat, Tarragona.

Durant aquest dia es faran diversos actes i la festa acabarà amb una cercavila de foc amb els onze balls de diables que integren la Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals.

Els horaris dels actes serà el seguent:
- A les 12h a la Sala de Premsa de l'Ajuntament de Tarragona presentació, amb els representants dels balls de diables, autoritats, entitats i persones del món de la cultura popular.

- A les 17.30h a l'Antiga Audiència, col·loqui sobre els Balls de Diables Tradicionals, a càrrec de Salvador Palomar Xavi Aranda Daniel Vilarrúbias Cuadras Ramon Vallverdú Xavier Ribera Fernandez Josep Bargalló, Enric Garriga i moderat per Joan Ignasi Gómez.

- A les 21.30h des de la Plaça de la Font fins a la Plaça de les Cols, cercavila de foc on participaran els onze balls de diables de la CBDTC Ball de Diables del Vendrell Ball Diables de Torredembarra Ball de Diables de Vilafranca Colla Vella Diables Sitges Ball Diables Sant Quintí Ball Diables de Tarragona Ball de Diables de la Riera Ball Diables Reus Ball De Diables de Vilanova Ball de Diables de L'Arboç Ball de Sant Miquel i els Diables, d'Igualada.
Acte patrocinat per Pirotecnia Igual.

No us ho penseu i veniu a la festa del foc, a la Cercavila de Foc!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada