dilluns, 27 de març de 2017

El Serrallo s'omple de Bandes de Setmana Santa per celebrar el III Aplec de "La Presa de Jesús"

Ahir, diumenge 26 de març, el Serrallo va tremolar amb la presencia de bandes de Setmana Santa vingudes de diferents llocs i que es van reunir per a celebrar el III Aplec de Bandes de Setmana Santa que organitzen els Timbalers de La Presa de Jesús. Enguany l'Aplec de Bandes arribava en commemoració del 25è aniversari dels Timbalers del pas de La Presa de Jesús, organitzadors d'aquesta jornada de bandes de Setmana Santa.

La jornada va durar tot el dia i es va repartir amb el III Aplec de Bandes al matí i amb el I Concurs de Tambors i Bombos per la tarda. A l'Aplec de Bandes van venir de Benicarló dues bandes, de Valls, de Reus altres dues, i alguna de la nostra Setmana Santa que també va ser convidada. En lo referent al I Concurs de Tambors i Bombos, cal dir que és el primer que s'organitza a la ciutat, van arribar bandes de Binèfar, d'Azanuy, Alagón i les dues del Gremi de Marejants, a part dels Timbalers de La Presa de Jesús que van participar tant en l'Aplec al matí com al concurs per la tarda.

Dir que el I Concurs de Tambors i Bombos se'l va emportar la M.I. Cofradia de JesúsNazareno y San Juan de Alagón.


Durant la jornada s'han pogut escoltar cornetes, timbals, bombos entre d'altres instruments que ha fet que la gent s'acostes al barri marítim per presenciar aquest previ a la Setmana Santa Tarragonina, quan nomes en queden dues setmanes per a que comenci.

A continuació teniu les galeries de fotos tant del III Aplec de Bandes com del I Concurs de Tambors i Bombos, amb moltissimes fotos per veure.

GALERIA FOTOS III APLEC DE BANDES DE SETMANA SANTA

GALERIA FOTOS I CONCURS DE TAMBORS I BOMBOS

*Links a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les Festes de la nostra ciutat.

Acontinuació teniu els videos del III Aplec de Bandes i del I Concurs de Tambors i Bombos.

          


          

*Videos del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada