divendres, 24 de març de 2017

La revista numero 34 de "La Sang" presentada ahir a l'església de Natzaret

Ahir, dijous 23 de març, a les vuit del vespre es va presentar a l'església de Natzaret la revista numero 34 de "La Sang" de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist. La presentació va anar a càrrec del Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Jané.

Una revista de "La Sang" que compta amb més de 100 pàgines on hi descriu totes les activitats que fa la congregació.

Un cop finalitzada la presentació es va fer l'entrega de la medalla al banderer de la Congregació, de la Processó i del pas dels aspirants.

Durant la presentació l'església de Natzaret es va omplir de gom a gom per a presenciar-la i un cop finalitzada aquesta es van poder endur un exemplar de la revista tots els assistents.

GALERIA DE FOTOS PRESENTACIÓ REVISTA "LA SANG"

*Link a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les Festes de la nostra ciutat.

Portada de la revista numero 34 de "La Sang" de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist.


A continuació teniu el video de la presentació de la revista numero 34 de "La Sang" que va tenir lloc ahir al vespre.

            

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada