diumenge, 5 de març de 2017

La Setmana Santa de Tarragona 2017 ja té cartell

Aquest passat dijous dia 2 de març va tindre lloc la presentació del cartell de la Setmana Santa d'enguany, la Setmana Santa de Tarragona 2017, a l`Església de Sant Agustí.
Una Església de Sant Agustí que es va omplir de gom a gom en aquesta presentació per presenciar com seria el cartell d'aquesta Setmana Santa i per veure en directe l'encesa de la llum i el posterior concert a càrrec de la Banda Unió Musical de Tarragona on va oferir marxes de processó.

El cartell és una foto de Carles Mallol Parga en la que es pot veure el Viacrucis de la Sang de Divendres Sant al matí en l'interior de la Catedral.


*Link a la nostra pàgina de Facebook Tarraco Festes, en la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les Festes de la nostra ciutat.

A continuació teniu el video de la presentació del cartell de la Setmana Santa de Tarragona 2017 amb el concert de la Banda Unió Musical que va oferir marxes de processó.

          

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada