diumenge, 5 de març de 2017

La Setmana Santa escalfa motors amb la VII Trobada de Bandes

Ja comencen els actes de la Setmana Santa Tarragonina, amb la presentació del cartell de dijous, ahir dissabte 4 de març va arribar el torn per a la VII Trobada de Bandes de Setmana Santa que organitza el Gremi de Marejants i que enguany també aribava organitzada conjuntament per la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist en commemoració del 15è aniversari de la Banda d'Aspirants.

L'acte que va començar a la Plaça la Font amb una desfilada de les bandes participants cap a la Plaça de les Cols, lloc on va tenir lloc l'exhibició per part de:
L'Escola del Gremi de Marejants, la Banda del Sant Enterrament, la Banda del Sant Sopar (aquestes tres del Gremi de Marejants, organitzadors de la Trobada), la Banda de la Flagel·lació ( de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, organitzadora també de la Trobada) i com a bandes convidades a la Trobada van ser la Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell i la Banda del Cristo de Bonavista.

Un cop acabades les exhibicions a la Plaça de les Cols es van dirigir cap a la Plaça del Rei on van fer un toc conjunt totes les bandes participants per cloure aixì la VII Trobada de Bandes de la Setmana Santa de Tarragona.

La Plaça de les Cols es va omplir per veure un dels primers actes de la Setmana Santa tarragonina, i ja tradicional abans de les processons i els viacrucis.

*Link a la nostra pàgina de Facebook Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les festes de la nostra ciutat.

A continuació podeu veure el video de la VII Trobada de Bandes de Setmana Santa de Tarragona organitzada per el Gremi de Marejants i la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada