dijous, 30 de març de 2017

L'Ajuntament convoca el primer concurs d'idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2017

La Conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona convoca, per primera vegada, un concurs d’idees per a la imatge gràfica de les festes de Sant Magí 2017. Totes les persones interessades, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes del 2 al 9 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l’OMAC.

Enguany el concurs d’idees per a la proposta d’imatge gràfica es convoca per Sant Magí en comptes de Santa Tecla. D’aquesta manera, es pretén donar un impuls a la festa del patró, fer-la més participativa i reflectint-ho amb una imatge sorgida d‘una perspectiva purament popular. La temàtica haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí, tenint en compte que és la festa major de l’estiu tarragoní que combina tradició i modernitat i on l’element protagonista és l’aigua.

El jurat es reunirà abans del 19 de maig i valorarà la qualitat artística i originalitat del disseny i, en especial, l’expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2017.

Per a més informació s'adjunta l’enllaç amb el pdf de les bases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada