dimecres, 29 de març de 2017

Presentat l'opuscle de la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu

Ahir, dimarts dia 28 de març, va tenir lloc un altre presentació d'opuscles de la Setmana Santa Tarragonina, i en aquest cas es va presentar el de la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu.

Aquesta presentació va tenir lloc a les vuit del vespre, a l'església de Sant Agustí, a la Rambla Vella. Va anar a càrrec del periodista Carles Cortes i l'església es va omplir de gom a gom, com ja és habitual en aquestes presentacions d'opuscles de la Setmana Santa de Tarragona.

A continuació teniu un lunk amb la galeria de fotos de la presentació de l'opuscle de la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu.

GALERIA FOTOS PRESENTACIÓ OPUSCLE DESCENDIMENT DE LA CREU

*Link a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusra" i veure més fotos, videos i noticies de les festes de la nostra ciutat.

I també podeu veure la portada de l'opuscle, amb una foto del pas de la mateixa congregació, el pas del Descendiment de la Creu.


També podeu veure el video de la presentació, que us mostrem a continuació.

            

*Link al nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada