dissabte, 4 de març de 2017

Stromboli Jazz Band celebra els seus 5 anys i la presentacio del seu nou disc el 12 de març al Metropol

Celebració de 5 anys d’il·lusions amb un Nou Disc + Artistes Convidats
12 de març 19h - Teatre Metropol - Tarragona

Stromboli Jazz Band, el grup de jazz popular i altres músiques, del Camp de Tarragona, està de celebració aquest 2017 amb el seu 5è aniversari i amb la presentació del seu segon CD. El primer CD, titulat “Smile”, va ser presentat al febrer del 2013 també al Teatre Metropol.

En aquest nou espectacle, faran un repàs a la trajectòria d’aquests anys, a part d’incorporar novetats i comptant amb la col·laboració de diversos artistes convidats.
Com ja es ben sabut, les seves actuacions destaquen perquè són una barreja de bona música, amb dosis d’humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Al febrer del 2013, van presentar el seu primer CD, "Smile", al Teatre Metropol i 12 març del 2017 celebren el seu 5è aniversari amb la presentació del seu segon CD, també al Teatre Metropol. A part, aquesta actuació contarà amb la presència d'artistes convidats.

El disc s'ha enregistrat als estudis "Wood Wave Studio" i constarà de 12 temes els quals resumeixen aquests 5 anys de trajectòria, a part d'incorporar temes més nous dins del repertori de la formació.

El títol d'aquesta nova gravació, serà "Be Happy", en relació a l'entusiasme, alegria i felicitat que el grup vol transmetre a les seves actuacions.

Des que es van donar a conèixer, al febrer de 2012, han realitzat més de 300 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans. Han participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors i festes privades, i cal destacar, la seva actuació al 47è Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de Sant Sebastián.


Director: Raül Cid
Amb: Raül Cid (Trombó, Veu i Direcció), Josué García (Trompeta), Ton Solé (Banjo/Ukelele), Ismael Carles (Tuba) i Adrià Mort (Bateria)

Venda d'entrades:
Stromboli Jazz Band

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada