diumenge, 23 d’abril de 2017

Diverses colles geganteres celebren la VI Trobada Vedruna Sagrat Cor

Ahir, dissabte 22 d'abril, la Colla Gegantera del Col·legi Sagrat Cor va organitzar la seva propia trobada de gegants, en lo que era la VI Trobada Gegantera Vedruna Sagrat Cor, i on van participar diferents colles geganteres que es van reunir totes al Passeig de les Palmeres per fer una cercavila fins al pati del Col·legi Sagrat Cor.

La cercavila donava inici al Passeig de les Palmeres i va anar per la Rambla Nova fins al monument dels castells per anar direcció al Col·legi. Van participar els Gegants del Passeig Torroja acompanyats per la Xaranga la Capona, els Gegants de diversos col·legis com les Dominiques, Paudelclòs, Mare de Deu del Carme i de la Salle Torreforta, també el Gegant Bartolo de l'Esplai Sant Fructuós va voler participar a la trobada i els de l'Institut Pere Mata de Reus, els de Perafort, de Constantí, del Catllar i de les Borges Blanques també es van sumar.

La cercavila va ser seguida per molts nens i nenes i els pares que els acompanyaven per a veure els Gegants com ballaven pel centre de la ciutat. Una cercavila que va acabar al pati del col·legi on van fer un ball conjunt totes les colles geganteres participants.

En el seguent link a la nostra pàgina de Facebook, podeu veure la galeria de fotos completa de la VI Trobada Gegantera Vedruna Sagrat Cor.

GALERIA DE FOTOS VI TROBADA GEGANTERA VEDRUNA SAGRAT COR

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies relacionades amb les Festes de la nostra ciutat i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada