diumenge, 2 d’abril de 2017

El Serrallo dóna inici a les processons de la Setmana Santa Tarragonina 2017

Ahir dissabte 1 d'abril, el barri maritim del Serrallo, a la Part Baixa de Tarragona va poder presenciar la primera de les processons de la Setmana Santa Tarragonina.

La Processó del Gremi de Marejants i la Presa de Jesús amb els seus respectius pasos com són el Sant Sopar, el Sant Enterrament i La Presa de Jesús van recorrer els carrers del barri mariner i amb els Armats del Gremi de Marejants al capdavant.

Per començar a l'església del Sant Pere es feia el Viacrucis per l'interior per després sortir al carrer i donar inici a la Processó. La gent que es va acostar fins al Serrallo va poder veure l'inici de les processons de la Setmana Santa. Els Armats, els tres pasos i les respectives bandes que acompanyen amb els seus tocs de timbal, el Sant Crist de l'església de Sant Pere i la Creu dels improperis de la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume de Reus, que és habitual en aquesta processó, eren els participants en aquesta primera processó.
El Serrallo va poder gaudir de bona afluencia de public ja que acompanyava un molt bon temps per veure la Setmana Santa.


Al link seguent podeu veure la galeria de fotos de la Processó del Serrallo que es va celebrar ahir.

GALERIA FOTOS PROCESSÓ DEL SERRALLO

*Link a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les nostres festes, de Tarragona.

A continuació podeu veure el video de la primera de les processons de la Setmana Santa Tarragonina, "La Processó del Serrallo".

          

*Link al nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i en aquest cas de la Setmana Santa 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada