dimarts, 11 d’abril de 2017

El Viacrucis de les Set Paraules va recorrer la Part Alta amb la imatge del pas renovada

En el dia d'ahir, Dilluns Sant, la Part Alta va tornar a ser l'escenari d'un altre viacrucis de la Setmana Santa Tarragonina, aquest cop el "Viacrucis de les Set Paraules" i que l'organitzen conjuntament l'Associació La Salle, la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu i la Il·lustre Confraria de Sant Magí Martir de Barcelona.

Un Viacrucis que arribava amb la novetat del pas de les Set Paraules, que es va estrenar l'any passat la nova peanya i que enguany ha estat renovat amb alguns retocs més, com també el canvi en el recorregut encara que no va variar massa al d'anys enrere.

Des de l'any passat aquest Viacrucis l'encapçalen els Armats del Gremi de Marejants i recorre diferents carrers de la Part Alta. Dona inici des del Portal del Carro, lloc on també finalitza. A banda dels Armats del Gremi de Marejants, va participar una petita banda de música de La Salle, i dos timbalers també de l'Associació La Salle que acompanyaven amb els seus tocs el pas de les Set Paraules.

A continuació podeu veure la galeria de fotos d'aquest Viacrucis de les Set Paraules celebrat ahir dia 10 d'abril (Dilluns Sant).

GALERIA FOTOS VIACRUCIS DE LES SET PARAULES

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos , videos i noticies relacionades amb les Festes de la nostra ciutat i ara especialment de la nostra Setmana Santa.

També si voleu podeu veure el video del Viacrucis de les Set Paraules organitzat per l'Associació La Salle, la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu i l'Il·lustre Confraria de Sant Magí Martir de Barcelona.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i durant aquests dies especialment de la Setmana Santa Tarragonina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada