dimecres, 12 d’abril de 2017

La Part Alta torna a presencíar un altre Processó, aquest cop amb els Natzarens com a protagonistes

Els Natzarens van celebrar ahir, Dimarts Sant, el seu Viacrucis i posterior Processó per els carrers de la Part Alta. La Processó encapçalada per un escamot dels Armats de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i amb la participació dels tres passos de la Reial Germandat de Jesús Natzarè, organitzadora de la Processó, com són el Cirineu, Jesús Natzarè i Jesús es Despullat de les seves Vestidures. També formava part de la Processó les respectives bandes que acompanyaven els passos, al Cirineu l'acompanyava la Banda Infantil de Cornetes i Timbals de la Germandat i al Jesús Natzarè la Banda de Cornetes, Gaites i Timbals. El Sant Crist de la Germandat i el cor d'aspirants tancaven la Processó.

La Processó va sortir des de la Rambla Vella, davant l'església de Sant Francesc, i va recorrer diferents carrers de la Part Alta, pero abans els Armats de La Sang van anar a recollir els tres passos a l'església de Sant Miquel, seu de la Germandat, on li van fer una reverencia a cada pas per després baixar cap a la Rambla Vella per donar inici a la Processó. Aquesta va finalitzar amb la reverencia dels Armats al Sant Crist, just davant de l'església de Sant Francesc, a la Rambla Vella.

Al seguent link podeu veure la galeria de fotos de la Processó dels Natzarens organitzada per la Reial Germandat de Jesús Natzarè.

GALERIA DE FOTOS PROCESSÓ DELS NATZARENS

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies relacionades amb les festes de la nostra ciutat, i durant aquests dies especialment de la nostra Setmana Santa.

També podeu veure el video de la Processó dels Natzarens, celebrada ahir Dimarts Sant per la Part Alta.

         

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes, i especialment ara de la Setmana Santa Tarragonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada