dilluns, 10 d’abril de 2017

La Processó de Diumenge de Rams i el Viacrucis de La Sang centren els actes de Setmana Santa d'ahir

Ahir, diumenge de Rams, Tarragona va presenciar diferents actes de Setmana Santa durant tot el dia.
Pel matí hi tenia lloc la benedicció de palmes a la Catedral i la posterior processó de palmes, per la tarda es celebrava la Processó de Diumenge de Rams, organitzada per la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió, i on hi prenia part el pas de l'Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem, portat per membres de la propia germandat organitzadora.

La Processó sortia des de l'església de Sant Joan Baptista, a la Plaça de la Mitja Lluna, amb l'acompanyament Banda Infantil de la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió i com a convidada la Banda Infantil de la Reial Germandat de Jesús Natzarè.

La gent i els congregants de diferents associacions de la Setmana Santa Tarragonina també formaven part de la Processó amb les palmes. Al finalitzar la processó, a la mateixa església de Sant Joan Baptista, les dues bandes participants van oferir una petita exhibició davant les autoritats i la gent que s'hi aplegava a la plaça.

Ja per la tarda era el torn per al Viacrucis de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist pel recinte emmurallat amb el Sant Crist, que enguany era portat per membres de la Banda de Timbals de la propia congregació, que normalment acompanya el pas de la Flagel·lació. El Sant Crist, la Bandera i els coixinets eren portats per membres de la Banda de la Flagel·lació, ja que enguany esta d'aniversari amb els 15 anys des de la seva creació.


El viacrucis pel recinte emmurallat, com ja és habitual, va ser seguit per moltes persones i congregants de diferents associacions de la Setmana Santa. Un cop va sortir del recinte es va dirigir cap a la Catedral per a fer una petita missa, per després acabar aquest Viacrucis retornant cap a l'església de Natzaret, seu de La Sang, punt des d'on va començar també.

A continuació podeu veure les diferents galeries de fotos, tant de la Processó de Diumenge de Rams i del Viacrucis de La San, en els seguents links.

GALERIA FOTOS PROCESSÓ DIUMENGE DE RAMS

GALERIA FOTOS VIACRUCIS DE LA SANG

*Links a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, on podeu veure més fotos, videos i noticies relacionades amb les festes de la nostra ciutat i durant aquests dies especialment de la nostra Setmana Santa.

També podeu veure el video de la Processó de Diumenge de Rams amb la participació del pas de l'Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines, i durant aquests dies especialment de la Setmana Santa Tarragonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada