dissabte, 8 d’abril de 2017

La Processó de Divendres de Dolors, del Gremi de Pagesos, recorre els carrers de la Part Alta

Ahir, 7 d'abril, els carrers de la Part Alta de Tarragona va poder presenciar la Processó de Divendres de Dolors que organitza el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre per la Setmana Santa.

Amb la participació dels seus dos passos, La Pietat i el San Sepulcre i les seves respectives bandes de timbals, i els Armats de Constantí, que ja són uns habituals i que encapçalaven la processó es va donar inici des de la Plaça de la Pagesia cap a les vuit del vespre.

Darrere dels Armats de Constantí els seguia el Sant Crist del Gremi de Pagesos. La processó, la segona de la nostra Setmana Santa, va recorrer els carrers de la Part Alta, començant des de la Plaça de la Pagesia on feien la seva arribada els Armats per fer-li la reverència al Sant Crist davant l'església, i continuava passant per carrers com el carrer Major, la Baixada Misericordia, Cos del Bou, Plaça del Rei, en definitiva per retornar a la Plaça on van començar i on a l'arribada, els dos passos del Gremi farien les respectives reverencies al Sant Crist que esperava davant la porta de l'església de Sant Llorenç, seu del Gremi de Pagesos.

A continuació podeu veure al seguent link tota la galeria amb casi 300 fotos de la Processó de Divendres de Dolors del Gremi de Pagesos, celebrada ahir.

GALERIA FOTOS PROCESSÓ DIVENDRES DE DOLORS

*Link a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies relacionades amb les festes de la nostra ciutat, i ara especialment de la nostra Setmana Santa.

També podeu veure el video de la Processó de Divendres de Dolors a continuació amb la participació dels dos passos del Gremi de Pagesos.

          

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i durant aquests dies especialment de la nostra Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada