diumenge, 16 d’abril de 2017

La Soledat posa punt i final a les processons de la Setmana Santa Tarragonina

La Setmana Santa Tarragonina arriba un any més a la seva fi. Ahir Dissabte Sant, la Soledat va posar fi a les processons de la Setmana Santa Tarragonina. Una Processó on va participar el pas de la Soledat recorrent els carrers de la Part Alta de Tarragona, sortint des de l'església de Natzaret, a la Plaça del Rei, cap a les sis de la tarda per a dirigir-se a la Catedral on es va fer la missa per després tornar a sortir al carrer en processó per baixar pel carrer Major fins arribar al Cos del Bou, pujar per la Baixada Peixateria i tornar a la Plaça del Rei.

A la processó amb la Soledat l'acompanyava la Banda de Timbals del pas i les senyores de la propia Congregació.
Amb aquesta processó es posa punt i final a la Setmana Santa 2017 on hem viscut diversos Viacrucis i Processons que han recorregut diferents zones de la ciutat, el Serrallo, el Barri del Port, el centre, la Part Alta, i on han participat milers de persones entre les diferents associacions, congregacions, gremis, germandats i cofradies de la Setmana Santa Tarragonina. Com sempre, la Setmana Santa de Tarragona ha estat seguida per moltissima gent que no s'ha volgut perdre els Viacrucis i les Processons d'una de les Setmana Santa més important de Catalunya.

A continuació, al seguent link, podeu veure la galeria d'imatges de la Processó de la Soledat, la última de la Setmana Santa Tarragonina.

GALERIA DE FOTOS PROCESSÓ DE LA SOLEDAT

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, en la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies relacionades amb les festes de la nostra ciutat i durant aquests dies heu pogut seguir especialment la nostra Setmana Santa.

També, podeu veure el video de la última processó de la Setmana Santa de Tarragona, la de la Soledat.

           

*Video del nostre canal de Youtube, en el qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i especialment aquests dies de la Setmana Santa Tarragonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada