diumenge, 2 d’abril de 2017

Les Bandes Infantils de Setmana Santa commemoren els 75 anys de la constitució de la secció dels aspirants dels Natzarens

La Part Alta ha pogut presenciar en el matí del dissabte 1 d'abril una Trobada de Bandes Infantils de la Setmana Santa Tarragonina i que venia organitzada per la Reial Germandat de Jesús Natzarè en commemoració del 75è aniversari de la constitució de la secció dels aspirants.

Quatre bandes infantils han sigut les participants en aquesta trobada i les que han desfilat pels carrers de la Part Alta, sortint des de la seu de la Reial Germandat de Jesús Natzarè, l'església de Sant Miquel del Pla.
Les bandes que han acompanyat a la Banda Infantil dels Natzarens eren la Banda Infantil de la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió, la Banda Infantil de la Congregació de Senyores de la Mare de Deu de la Soledat i l'Escola del Gremi de Marejants.

Van sortir des de l'església de Sant Miquel del Pla i es van dirigir cap a la Plaça de les Cols, on cada banda participant va fer una petita exhibició davant el public assitent i un cop acabades totes van fer un toc conjunt per tornar cap a l'església i finalitzar aquest acte per commemorar aquests 75 anys de la consitutció dels aspirants dels Natzarens.

En el seguent link teniu les fotos de la Trobada de Bandes Infantils en commemoració del 75è aniversari de la constitució dels aspirants de la Reial Germandat de Jesús Natzarè.

GALERIA FOTOS TROBADA BANDES INFANTILS

*Link a la nostra pàgina de Facebook TARRACO FESTES, en la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos, videos i noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu gaudir del video de la Trobada de Bandes Infantils.

            

*Link al nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada