divendres, 14 d’abril de 2017

L'Esmendada del Gremi de Marejants i el Viacrucis de la Germandat de l'Ecce-Homo, protagonistes de Dijous Sant

En el dia d'ahir, Dijous Sant, uns dels actes destacats de la Setmana Santa Tarragonina van ser l'Esmendada del Gremi de Marejants, que van portar els seus dos passos el Sant Sopar i el Sant Enterrament des de Sant Agustí fins al portal a la Rambla Nova on els guarden de cara a la recollida de Divendres Sant, i un altre dels actes destacats era el Viacrucis que organitza la Germandat del Sant Ecce-Homo per la nit on porten el Crist a espatlles fins a l'Ermita del Loreto.

Al Viacrucis del Sant Ecce-Homo els hi van acompanyar més de 900 persones en un acte ple d'emoció, silenci i il·luminat per les flames dels fanalets. Un camí llarg pero ple de les sensacions de lo que és i lo que significa la Setmana Santa Tarragonina. Un Sant Crist que era portat pels membres de la Germandat del Sant Ecce-Homo i per tothom que hi volgues probar-ho.

Per la tarda, a l'esmendada del Gremi de Marejants, els Armats del Gremi encapçalaven aquesta petita processó que des de fa uns anys porten a terme cada dijous Sant per traslladar els dos passos del Gremi al ritme de les dues bandes juntes, la del Sant Sopar i la del Sant Enterrament, i preparar-se per un llarg Divendres Sant on els hi espera la recollida i la Processó del Sant Enterrament.

A continuació, als links seguents, teniu les galeries de fotos de l'Esmendada del Gremi de Marejants i del Viacrucis de la Germandat del Sant Ecce-Homo.

GALERIA DE FOTOS ESMENDADA GREMI MAREJANTS

GALERIA DE FOTOS VIACRUCIS GERMANDAT SANT ECCE-HOMO

*Links a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i poder veure més fotos, videos i noticies relacionades amb les festes de la nostra ciutat, i aquests dies especialment de la nostra Setmana Santa.

També podeu veure el video de l'Esmendada del Gremi de Marejants, a continuació.

            

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i ara especialment de la Setmana Santa Tarragonina amb videos dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada