dimecres, 26 d’abril de 2017

Obertes les inscripcions als actes de Sant Magí i Santa Tecla 2017

Donada la proximitat de la Festa Major, des de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tarragona ha obert com cada any  la convocatòria per a inscriure’s a participar en diferents actes a la festa major, tan de Sant Magí com de Santa Tecla, i així poder començar a elaborar la programació festiva, per part de les entitats, associacions i col·lectius, que ho podran fer des d’avui i fins al divendres 9 de juny a les 14 h.

Cada any aquesta convocatòria dóna l’oportunitat i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes.  Com ja es va anunciar el mes de març, enguany  s’ha elaborat un document  amb una sèrie d’accions per millorar  la convivència a l’espai públic i el civisme durant els dies de festa major.

Sota el títol Accions per a la millora de la convivència a l’espai públic per festa major s'acorda recomanar, de manera general, la realització d’actes de manera descentralitzada; evitar activitats a la via pública generades i/o organitzades per bars, restaurants o empreses privades, excepte aquelles que es considerin d’especial interès per la seva trajectòria, contingut o interès popular,  i en darrer lloc complir amb unes condicions especificades en el document, tan d’horaris com de tipus de música, que s’esdevingui en les activitats tan diürnes com nocturnes. Tot plegat significarà un pas endavant per  gaudir d’unes festes de més qualitat i més cíviques.

Adjuntem els enllaços de la convocatòria, on hi ha les fitxes per a la inscripció i el document amb les accions per a la millora de la convivència a l'espai públic.

De les festes de Sant Magí, que se celebraran del 14 al 19 d’agost:
Inscripció actes a les empreses i establiments oberts al públic (bars i restaurants)

Inscripció actes de les entitats i associacions

I de Santa Tecla, que es faran del 15 al 24 de setembre:
Inscripció actes de les entitats i associacions

Inscripció actes a les empreses i establiments oberts al públic (bars i restaurants)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada